Despre mine

După un an foarte greu, m-am simțit lipsit de valoare, și am nevoie de ceva de a face cu aceasta. Așa că am deschis un blog, nu știe ce va face cu ea… numai că eu trebuie să fac un pas, s-a dus în direcția în care a fost. Dar a ieși din, în cazul în care am fost.
Treptat, s-a dus în formă. Veți vedea că, în principiu, eu vorbesc despre симптоматике și experiențe personale legate de mei boli. Există, de asemenea, un mesaj, la nivel Mondial de Zile, care sunt asociate cu aceste și alte boli de oameni meu Timeline. La curent, am vrut să încerc un fel de teme legate de natură și cultură.
Din fericire, cititorii sunt foarte active în comentarii, și fac mari depozite cu dragoste și respect. Așa că sper că acest lucru rămâne de ton, așa cum este deja foarte mult.
La frustrarea mea, la sfârșitul lunii de post nu sunt gata toate sursele. Din cauza oboselii și brainfog fiecare dintre ele a fost mult timp pentru a scrie, și nu mi-ar fi fost publicată în picior, ce fac. Pentru formarea mea, am o gândire critică și contrasto informații: în Cazul în care ceva nu știu dacă acest lucru va fi de imprimare mea, că eu, că a înregistrat în text.